Apartamente Militari Belsugului

Avand in vedere ca proiectul este vandut va recomadam Belsugului Residence ansamblu rezidential apartamente dezvoltat in Militari, in imediata apropiere, 1 min RATB, langa metrou Pacii.

APARTAMENTE MILITARI SPATIOASE LA CEL MAI BUN PRET

Apartamentele Militari – Belsugului Residence sunt au un aspect elegant si luminos, pardoseli din granit, contorizare separată ce optimizează consumul de apă caldă şi căldură, contorizare individuală pentru toate utilităţile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuală a consumului de utilităţi. In jurul blocurilor sunt amenajate parcari pe care rezidentii le pot utiliza la liber.

belsugului slide 2

Proiectul rezidential de apartamente Militari – Belsugului Residence, cuprinde 9 blocuri de apartamente D+P+5, D+P+6 si este dezvoltat in 4 faze de constructie. Primele 4 blocuri de apartamente Militari – Belsugului Residence cuprinse in proiect sunt finalizate si locuite, iar in prezent Blocul 5 din proiect este in constructie. Proiectul cuprinde in total 700 apartamemente, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, 300 fiind deja livrate in primele faze. In blocul 5 sunt disponibile 63 apartamente, termenul de livrare fiind programat pentru Decembrie 2015.

Elemente construcţie din proiectul rezidential de apartamente Militari – Belsugului Residence

  • Structura clădirilor este pe cadre, cu stâlpi, iar compartimentările apartamente/garsoniere sunt realizate cu caramida
  • Închiderile exterioare sunt fie elemente de structura (diafragme de beton), fie pereţi din cărămidă eficientă. Faţadele sunt termoizolată pe toată suprafată conform normativelor în vigoare.
  • Blocurile sunt prevazute cu lift si oferă o gamă diversificată de locuinţe, care variază în funcţie de suprafaţă şi număr de camere în 3 tipuri: garsoniere, 2, 3 camere

Mai multe detalii www.belsuguluiresidence.ro